Ons aanbod

Wat hebben we te bieden

Ons aanbod

Alle jongens en meisjes kunnen in onze kring terecht vanaf de 1e kleuterklas voor het basisturnen. Hier worden de basisbewegingen en technieken aangeleerd. Dit gebeurt op een speelse en recreatieve manier. Natuurlijk bieden wij ook meer gespecialiseerde vormen van de gymnastiek aan zoals acro en tumbling. Voor deze groepen dient men wel geselecteerd te worden. Er worden regelmatig selecties gehouden binnen onze basisgroepen om eventueel door te stoten naar deze groepen. Tevens zijn er verschillende dansgroepen actief. Deze dansgroepen zijn vrij toegankelijk. Voor volwassen hebben wij een conditie- & damesgroep waar U kan werken aan een betere conditie. Uiteraard worden alle groepen geleid door een goed opgeleid en gemotiveerde lesgeving.

Kleuterturnen
Kleuterturnen De kleuters worden in groepen verdeeld volgens hun leeftijd. Zij worden bijgestaan door voldoende lesgevers.
Basisgroepen
Basisgroepen Voor zowel jongens als meisjes die op een ontspannen manier aan turnen wensen te doen
Conditie & Dames
Conditie & Dames Damesgym en conditietraining zijn vaste groepen binnen onze kring.
Acro
Acro Selectiegroepen: Voor deelname moet men geselecteerd worden
Dans
Dans Er zijn voldoende dansgroepen actief om Uw keuze te vinden
Tumbling
Tumbling Selectiegroepen & wedstrijdgroepen: Voor deze groepen dient men geselecteerd te worden.
G-Move
G-Move G -Move is gymnastiek voor kinderen en jongeren vanaf 6 jaar met een verstandelijke of motorische beperking.
Ouder-peuter GYM
Ouder-peuter GYM Jonge mama's of papa's, tantes, nonkels, grootouders, ... zijn iedere zaterdag van 09u45 tot 10u30 welkom om samen met hun peuter (1 - 3 jaar) op een leuke manier te bewegen. De quality time met je kind, het contact met andere jonge gezinnen, het ontspannen en het sporten staan centraal.