lenig  &  gezwind  ravels
Home laatste nieuws Onze kring Aanbod inschrijving algemene info Turnshow 2018 Contact 

Secretariaat L&G ravels vzw

Kampdijk 3A - 2380 Ravels

Secretaris

Charles Faes

014/65.81.94

0475/39.73.01

info@lgravels.beWebmaster: carle.cambre@telenet.be

Registratie lesgeving

Vooreerst wensen wij iedereen te bedanken voor het bezoek aan onze Turnshow 2018.

Jullie aanwezigheid (850 bezoekers) was ongetwijfeld een stimulans voor onze meer dan 300 leden die weer een prachtige show in Molenslop Weelde hebben gebracht.

Met het thema “Waar is Wally…” hebben we het weer gedurfd er een speciaal thema rond te bouwen.

De felicitaties die we van de vele aanwezigen mochten ontvangen waren een waardering voor het grote voorbereidende werk dat bestuur en vooral de lesgeving, de leden en de vele vrijwilligers hebben geleverd.

Voor het eerst dit jaar werd er gewerkt met genummerde plaatsen. Dit voorkomt langs de ene kant het bezet houden van de rijen en je bent zeker van je plaatsje bij elkaar als je dit wenst. Misschien gaan we volgend jaar nog een stapje verder en kunnen er dan online tickets worden gekocht.  

Wally, het bekende stripfiguurtje was de rode draad door de hele voorstelling. Het mannetje in de rood-wit gestreepte kledij en het ziekenfondsbrilletje is een goede bekende bij de turners en in elke show liep er wel eentje rond. Er was ook een prijs verbonden aan het vinden van de verschillende figuurtjes die verstopt zaten onder de kinderen en de leiding. Een mooie weekendtrip voor twee personen met overnachting, ontbijt en diner was er te winnen als je de 8 juiste antwoorden had weten in te vullen.

Tot volgend jaar… !


TURNSHOW 2018

Met een onschuldige hand haalden Kato en Menno een gelukkige winnares An Wens uit de wedstrijdbox.

Presentatrice Marie Luyckx, secretaris Charles Faes en voorzitter Francisco Barrera maken hieronder het plaatje compleet.Ook achter de schermen was er amusement ten top. De kleuters laten zich van hun beste kant zien